Coaching

 

 

Ben je net begonnen, of al meer ervaren, fiets je met een vermogensmeter, op hartslag, samen werken we toe naar jouw doel. Ik kijk ernaar uit om samen te werken! Samen liggen we OpKoers! 


In de afgelopen jaren heb ik verschillende evenementen, wedstrijden en GranFondo’s gereden. Het waren stuk voor stuk prachtige ervaringen, maar ik heb ook gemerkt hoe belangrijk het is dat je goed voorbereid aan de start staat. Niet alleen fysiek fit, maar ook mentaal en ik heb gemerkt hoe belangrijk de coaching op de weg naar je doel toe is. Hier ligt mijn expertise en kan ik jou helpen. Ik geef een begeleiding naar jouw doel, tips over voeding, voorbereiding, maar ook analyses van trainingen, wedstrijden of evenementen.


Persoonlijke training en coaching

Samen werken we toe naar jouw doel. Persoonlijk contact, een rit op de fiets, online of een kop koffie? Samen stellen we een persoonlijk plan op. 

Cyclingtrips / evenementen

Die ene mooie weg, dat stukje gravel door het bosrijke landschap. Dat ene gebied waar je zo mooi kan fietsen of die week rondom een GranFondo. Zonde om dat niet aan anderen te laten zien. Met regelmaat organiseert OpKoers een evenement of reis. Kleinschalig en soms groter. Een mooi moment om ervaringen op te doen en extra te genieten van bijvoorbeeld die ene GranFondo. 

Coaching / clinics

Ben jij met je groep fietsvrienden op zoek naar een extra boost of wil je uitleg over trainingen, of voeding, wil je een trainingskamp organiseren of een klein evenement? OpKoers heeft contact met verschillende organisaties om hiermee te helpen, kan ondersteunen en zelf organiseren. Neem hiervoor gerust contact op.